Мікразим / Як це працює

Як працює Мікразим?

Навколо стільки спокус! І іноді наші звички обертаються прикрощами і закінчуються дискомфортом у животі! Мікразим допоможе Вашому шлунку впоратися в таких ситуаціях, а Вам – залишитися у гарному настрої!

 
1 Навіщо потрібна їжа?

Підтримання нормального функціонування нашого організму безпосередньо залежить від отримання і засвоєння найважливіших поживних речовин – білків, жирів і вуглеводів.

Білки
Білки

Навіщо потрібні? Будівельний матеріал для нашого організму – тканин, клітин і органів тіла, а також основа гормонів, ферментів і антитіл.
Де містяться? М'ясо, риба, яйця, сир, тверді сири, бобові.
Необхідний фермент: ПРОТЕАЗА

Жири
Жири

Навіщо потрібні? Жири – джерело енергії, вони забезпечують відчуття насичення, знижуючи апетит. Беруть участь в обмінних процесах, утворенні гормонів, допомагають регулювати рівень глюкози, засвоювати вітаміни, живлять мозок і нервову систему.
Де містяться? Вершкове масло і рослинна олія, жирні молочні продукти, горіхи, жирна риба, авокадо
Необхідний фермент: ЛІПАЗА

Вуглеводи
Вуглеводи

Навіщо потрібні? Вуглеводи – основне джерело надходження енергії в організмі і «їжа» для головного мозку. Входять до складу ферментів, кислот і імуноглобулінів. Особливо важливо включати у свій раціон складні вуглеводи.
Де містяться? Овочі, фрукти, злакові, крупи, хліб, солодощі, мед.
Необхідний фермент: АМІЛАЗА

 
2 Смачної їжі багато не буває!

Їжа – не лише спосіб поповнення енергії. У процесі харчування ми спілкуємося, відпочиваємо і насолоджуємося різноманітністю смакових відчуттів. Їжа – один з прадавніх засобів отримання задоволення, відомих людству. І при нинішній великій кількості спокус зрозуміло, що іноді ми переїдаємо.

Усім відомий жарт про те, що у кожного з нас є додатковий «шлунок для десерту», який активізується, коли шлунок заповнений, але дуже хочеться поласувати ще чимось смачним. Але що ж відбувається насправді після того, як ми приємно провели час та смачно і багато поїли?

  • При переїданні стінки шлунку не встигають виробити достатню кількість шлункового соку для перетравлювання їжі. Необроблена належним чином їжа насилу надходить через вузький прохід шириною в 5 мм далі, в дванадцятипалу кишку.
  • У кишці хімус – подрібнена їжа, змішана з шлунковим соком, одразу піддається обробці соком підшлункової залози і жовчю печінки.
    При великій кількості з'їденого ферментів соку і жовчі виявляється недостатньо для того, щоб швидко розщепити білки і жири, що містяться в хімусі.
    Процес травлення затягується на невизначений час.
    У результаті ми можемо переживати відчуття переповненості шлунку, тяжкості і дискомфорту в животі, нудоти, печії і навіть хворобливості.
    Пілоричний сфінктер
    Жовч
    Секрет підшлункової залози
    Хімус
 
3 Мікразим – якщо раптом переїмо.
При переїданні вашому шлунку потрібна швидка допомога. У цій ситуації на виручку прийдуть сучасні ферментативні препарати. Який саме засіб краще прийняти?
Для правильного вибору подивимося, чим відрізняється дія стандартної форми препаратів – таблетки і капсули Мікразиму:

Ви приймаєте звичайну таблетку

Звичайна таблетка не встигає за їжею через свої розміри. Для того щоб таблетка повністю розчинилася і потрапила саме туди, де ферменти почнуть діяти в повну силу, потрібний час. Для чого терпіти неприємні відчуття і дискомфорт у животі?

Ви приймаєте капсулу Мікразиму

Капсула Мікразиму миттєво розчиняється в шлунку, вивільняючи мікрогранули. Гранули-малюки легко проникають у кишечник, одночасно з їжею, допомагаючи перетравлюванню і засвоєнню набагато швидше і ефективніше за звичайні таблетки.

 
НЕ Є ЛІКАРСЬКИМ ЗАСОБОМ. ПЕРЕД ПРИЙОМОМ ПРОКОНСУЛЬТУЙТЕСЯ З ЛІКАРЕМ.
З інформацією ознайомлений(а), приховати